Ofte stillede spørgsmål om køleskabsmagneter

Vi har udarbejdet en liste over de hyppigste spørgsmål vedrørende print og fremstilling af køleskabsmagneter, som vi plejer at få, og vi har gjort os umage for at besvare dem omhyggeligt og detaljeret. Her er listen over de ofte stillede spørgsmål (FAQ):

Vi opkræver 4,90 € for anbefalet forsendelse med mulighed for at spore. Betaling foregår via bankoverførsel eller PayPal online.

Ordrer, hvis værdi er højere end 49,90 € efter alle rabatter, sendes uden opkrævning for porto og emballering. I tilfælde af særlige tilbud kan disse betingelser være ændret uden angivelse af grund og erstattet midlertidigt med andre betingelser.

Fotomagneter til køleskabet kan betales på flere måder: bankoverførsel – du betaler i forvejen ved at sende pengene fra din konto til vores tyske bankkonto eller vha. PayPal.

For at have tilstrækkelig tid til produktion af fotomagneter til køleskabet fra dine indsendte billeder, behøver vi højst ti arbejdsdage til produktion og forsendelse af varen. Hvis du vælger betaling via bankoverførsel, regner vi først produktionstid fra den dag, beløbet kommer på vores konto. Vi sender en e-mail, som du har angivet ved ordren, om forsendelsen af varen.

Vi ved, med lang erfaring, at problemetrer hyppigst opstår hos leveringspartneren. I en række situationer opstår problemer pga. manglende meddelelse om udleveringen af pakken. Hvis du vælger en sporet anbefalet leverance, sender vi sporingsnummeret per e-mail sammen med link til leveringspartnerens webside, hvor du kan spore forsendelsen. På den måde kan du selv tjekke, hvor din forsendelse befinder sig. Hvis dit problem varer ved, kontakt os da på megnito@dokidoki.cz. Vi kan reklamere en tabt forsendelse, der ikke er leveret. Reklamation plejer som regel at tage 21 kalenderdage.

Det er tilstrækkeligt at bruge vanlige billeder fra digitalt kamera og mobiltelefon. Vi kan behandle billeder fra Instagram og andre applikationer, du skal bare tilmelde dig og vælge egnede billeder. Selve billedet behøves ikke at være redigeret, beskæring til et egnet format klares nemt direkte på vores webside,mens du bestiller

Dine billeder bliver printet i den højeste kvalitet på et halvmat fotopapir. Efterfølgende applikeres de på en fleksibel magnetfolie, som er 0,4 mm tyk. Magnetfolien kan nemt håndteres og ødelægger ikke underlaget. Magnetstyrken er tilstrækkelig til at sidde fast på køleskabet, emhætten, dørkarmen i metal osv.

Vi begrænser dig ikke ved bestilling af fotomagneter. Det er op til dig, hvor mange køleskabsmagneter med dine egne billeder, du vil få produceret.

Det er vigtigt for os, at du bliver helt tilfreds. Vi ønsker det bedste for vores kunder. Hvis det alligevel sker, at du ikke er tilfreds med vores fotomagneter, tilbyder vi særlige reklamationsvilkår. Er du ikke tilfreds med leveret vare af en eller anden grund? Det gør ikke noget, du kan sende den tilbage til os inden 30 dage, Vi refunderer pengene uden unødvendige spørgsmål. Vi overfører dem til din konto.

Har du ikke fundet svar på dit spørgsmål i listen over de ofte stillede spørgsmål (FAQ)?
Det gør ikke noget, skriv til os og vi besvarer dit spørgsmål hurtigst muligt.

Porto kun 4,90 €

For sporede forsendelser

Inden for 10 arbejdsdage

Hurtig produktion og levering

Kvalitets fotopapir

Vi printer pa halvmat fotopapir

Magnetfolie

Vi anvender fleksibel magnetfolie