Alt om køb

Hvad koster forsendelsen?

En forsendelse med mulighed for sporing på internettet koster 4,90 €. Beløbet kan betales ved bankoverførsel eller online via PayPal. Andre forsendelsesomkostninger betales af vores firma.

Vi opkræver ikke porto og emballering ved ordrer, hvis værdi efter alle rabatter er over 49,90 €. I tilfælde af særlige tilbud kan disse betingelser dog blive ændret uden at angive grund eller midlertidigt erstattet med andre betingelser.

Hvad koster forsendelsen?

Hvordan kan jeg betale for magneter?

Fotomagneter til køleskabet kan betales på forskellige måder:

Online via PayPal - en hurtig og sikker måde via betalingsgateway

Bankoverførsel - du betaler for ordren ved at overføre penge fra din bankkonto

Hvordan kan jeg betale for varen?

Hvornår får jeg fotomagneterne?

Vi behøver højst tre arbejdsdage til produktion og forsendelsen af varen, for at have en tilstrækkelig reserve til produktion af fotomagneter til køleskabet fra dine indsendte billeder. Hvis du vælger betaling via bankoverførsel, regner vi først produktionstid fra den dag, hvor beløbet kommer på vores konto.

Vi sender en e-mail, som du har angivet ved ordren, om forsendelsen af varen. Samtidigt oplyser vi også forsendelsens nummer, så du kan spore pakken på leveringspartnerens webside.

Hvornår får jeg fotomagneterne?

Skal jeg redigere billeder inden print?

Hvis du er vant til at redigere dine billeder, så ved du lige præcis, hvordan de kan justeres. Hvis du ikke har erfaring med redigering, er det bedre at sende dem som de er – vi tilpasser altid dine billeder maksimalt.

Du behøver heller ikke at bekymre dig om billedets format, selve beskæring til en egnet størrelse udføres enkelt i løbet af bestillingsprocessen direkte på vores webside.

Dine billeder uploadet fra computer, mobiltelefon eller direkte fra Instagram og andre applikationer bliver omhyggeligt printet i den højeste kvalitet på et halvmat fotopapir og klistret på en fleksibel magnetfolie, som er 0,4 mm tyk.

Skal jeg redigere billeder inden print?

Kan jeg indgive en klage over magneter?

Det er vigtigt for os, at du bliver fuldt tilfreds. Vi ønsker det bedste for vores kunder. Sker det alligevel, at du ikke er tilfreds med vores fotomagneter, tilbyder vi særlige reklamationsvilkår.

Er du ikke tilfreds med den leverede vare af en eller anden grund? Det gør ikke noget, du kan sende den tilbage til os inden 30 dage. Vi refunderer pengene uden unødvendige spørgsmål, vi overfører dem til din konto.

Can I return the photomagnets?

Hvor finder jeg yderligere oplysninger?

Læs omhyggeligt alle forretningsvilkår, før du køber fotomagneter til køleskabet. Samtidigt kan dulæse om, hvor sikkert behandler vi dine personoplysninger, som du har betroet os ved ordren. Husk at stifte bekendtskab med cookies filer, som vi regelmæssigt bruger i vores e-shop for at forenkle tilbudt service.

Hvis du søger mere detaljerede oplysninger, kan du finde dem i FAQ.

Hvor finder jeg yderligere oplysninger?

Porto kun 4,90 €

For sporede forsendelser

Inden for 10 arbejdsdage

Hurtig produktion og levering

Kvalitets fotopapir

Vi printer pa halvmat fotopapir

Magnetfolie

Vi anvender fleksibel magnetfolie